Pasta Mezzi Rigatoni 500gr Rummo
Produktinformation:
Pasta Rummo har tillverkat pasta sedan 1846 i Benevento. Tekniken som Rummo använder idag för att tillverka pasta kallas Lenta Lavorazione. Det innebär att man arbetar länge med pastadegen innan den långsamt torkas för att bibehålla alla näringsämnen.
Tillagas på 14 minuter.
Längd: 44 mm
Diameter: 14,5 mm
Tjocklek: 1,75 mm / 1,4 mm
Vikt: 500 g
Ingredienser: Durumvete, vatten, kan innehålla spår av soja.
Näringsvärde per 100 gram:
Energi: 1510 kJ
Energi: 356 kcal
Fett: 1,6 g -Varav mättat fett 0,3 g
Kolhydrater: 69,5 g -Varav sockerarter 3,1 g
Fiber: 2,9 g
Protein: 14,5 g
Salt: 0,005 g